Bilete de avion de la Aeroportul Lanzarote (Aeropuerto de Lanzarote)

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din Aeroportul Lanzarote pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

  • Spania, Lanzarote
  • Cod IATA: ACE
  • Fus orar: Atlantic/Canary
  • Longitudine: -13.6053
  • Latitudine: 28.9456

Aeroporturi apropiate de Aeroportul Lanzarote

image

Descriere aeroport

Aeroportul Lanzarote, ce deservește Insula Lanzarote, din Insulele Canare, mai este cunoscut și sub denumirea de Arrecife, și este localizat în San Bartolome. În ceea ce privește infrastructura, aeroportul dispune de o pistă de aterizare de 2.500 de metri, 2 terminale de pasageri - de pe care sunt operate zboruri interne şi internaţionale, 1 terminal de marfă, o capacitate de 6 milioane de pasageri, 2 parcări, cu 1254 de locuri și 17 porți de îmbarcare. Aeroportul Arrecife Lanzarote ocupă un loc important în economia insulei, atrăgând anual milioane de turiști, fiind situat la 5 km vest de Arrecife, capitala insulei. Traficul de pasageri este unul stabil, fiind cuprins între 5-6 milioane de pasageri în fiecare an, în perioada 2000-2012. Ryanair, Thomson Airways, Thomas Cook Airlines, Aer Lingus, Air Berlin, Condor, Jet2, Monarch, Niki, Travel Service, Orbest Orizonia Airlines se numără printre companiile aeriene care operează zboruri de pe acest aeroport.

Număr de terminale

Terminalul 1, construit în 1999, este cel mai des folosit, atât pentru zboruri interne, cât și internaționale, în timp ce terminalul 2 este utilizat mai mult pentru zboruri din interiorul insulei. De pe acest aeroport sunt efectuate curse de linie, dar și curse charter.

Accesul din oraș

În ceea ce privește accesul din oraș, acesta se poate face cu autobuzul, existând curse regulate din Lanzarote, dar și din orașele învecinate spre aeroport, sau cu taxiul.

Știați că

Aeroportul găzduiește “Muzeul Aviatic”, ce oferă o incursiune în istoria aviatică a insulei, găzduind numeroase prezentări audio-vizuale.