Bilete de avion de la Aeroportul Internațional Toronto Pearson (Toronto Pearson International Airport)

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din Aeroportul Internațional Toronto Pearson pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

  • Canada, Toronto
  • Cod IATA: YYZ
  • Fus orar: America/Toronto
  • Longitudine: -79.6306
  • Latitudine: 43.6772

Aeroporturi apropiate de Aeroportul Internațional Toronto Pearson

image

Descriere aeroport

Cel mai mare și cel mai aglomerat aeroport din Canada, Aeroportul Internațional Toronto Pearson servește Toronto, capitala provinciei Ontario. Aeroportul este numit în onoarea lui Lester B. Pearson, al 14-lea primul-ministru al Canadei, și este situat la 27 kilometri (17 mile) nord-vest de centrul orașului Toronto.

Număr de terminale

Trenul aeroportului LINK oferă transport gratuit între Terminalul 1, Terminalul 3, Hotelul Sheraton Gateway și StațiaViscount, cu opriri la Value Park LOT, Value Park Garage și Hotelul ALT. Trenul funcționează 24 de ore pe zi, șapte zile pe săptămână.

Accesul din oraș

Servicii de autobuze publice sunt furnizate de Toronto Transit Commission (TTC). 192 Aeroportul Rocket oferă un serviciu accesibil pe tot parcursul zilei între aeroport și stația Kipling și stația de metrou Bloor-Danforth (timp de călătorie: 20 minute, tariful de: C $ 3), de la care călătorii pot lua metroul spre centrul orașului Toronto. Airport Express este un serviciu ce funcționează 24 de ore spre centrul orașului Toronto și mai multe hoteluri mari (timp de călătorie: 45 minute, tarif: în jur de C $ 30 în funcție de destinație, biletele pot fi achiziționate în avans on-line). Există și alte servicii de transport cu autobuzul și autocarul la Toronto și zonele înconjurătoare. Tariful pentru taxiuri și limuzine la/de la aeroport se bazează pe ratele măsurate, cu tarifele actualizate și listări de companii disponibile pe site-ul aeroportului. Tariful general spre centrul Toronto este de aproximativ 50 C $.

Știați că

Aeroportul Pearson este cel mai mare și cel mai aglomerat aeroport din Canada. În 2013, acesta a deservit 36.109.469 pasageri și a efectuat 435.592 mișcări de aeronave.