Bilete de avion de la Aeroportul Internațional Tacoma din Seattle (Seattle-Tacoma International Airport)

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din Aeroportul Internațional Tacoma din Seattle pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

  • Statele Unite, Seattle
  • Cod IATA: SEA
  • Fus orar: America/Los_Angeles
  • Longitudine: -122.3094
  • Latitudine: 47.4489

Aeroporturi apropiate de Aeroportul Internațional Tacoma din Seattle

image

Descriere aeroport

De multe ori denumit Aeroportul Sea-Tac, Aeroportul Internațional Seattle Tacoma punctul principal de acces pentru vestul statului Washington, fiind situat la 19 km (12 mile) sud de Seattle, în statul Washington. Aeroportul are servicii către destinații din America de Nord, Europa, Orientul Mijlociu și Asia de Est. Acesta este hub-ul principal pentru Alaska Airlines, a cărui sediu este situat în apropiere de aeroport, precum și filiala regională a Horizon Air. Este, de asemenea, un hub și poarta de acces internațional în Asia și Europa pentru Delta Air Lines, care a extins în mod semnificativ prezența sa la Sea-Tac din 2011.

Număr de terminale

Aeroportul are o clădire de terminal centrală, care a fost renovată și extinsă în 2003. Un serviciu de tren de transfer conectează terminalul principal cu Sateliții de Nord și de Sud din apropiere.

Accesul din oraș

Serviciul de metrou ușor Central Link operează de la o stație de la etajul al patrulea al aeroportului. Timpul de călătorie până în centrul orașului Seattle este de aproximativ 40 de minute, iar tariful este de US $ 2 - 2.75, în funcție de destinație. Autobuzul Metro Tranzit operează un serviciu de autobuz de 24 de ore spre Seattle și diverse destinații regionale. Tariful este de 3 dolari americani la orele de vârf, și US $ 2.25 afara orelor de vârf. Un număr de operatori de transfer oferă servicii door-to-door spre Seattle și alte destinații din Washington de la Centrul de Transport Ground. Downtown Airporter (tel: (855) 556 3300) operează autobuze între Aeroportul Internațional Seattle-Tacoma și hotelurile din centrul orașului - tarifele încep de la 12.50 US dolari. Taxiurile și limuzinele sunt disponibile de la Centrul de Transport Ground. Există un tarif de plată de 40 dolari pentru transferuri de la hotelurile din centrul orașului la Aeroportul Internațional Seattle Tacoma, dar acesta nu este disponibil pentru călătorie inversă.

Știați că

În 2013, aeroportul a servit peste 34.7 milioane de pasageri, ceea ce-l face al 15-lea cel mai aglomerat aeroport din Statele Unite ale Americii.