Bilete de avion de la Aeroportul Internațional São Paulo-Guarulhos (Aeroporto Internacional de São Paulo)

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din Aeroportul Internațional São Paulo-Guarulhos pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

  • Brazilia, Sao Paulo
  • Cod IATA: GRU
  • Fus orar: America/Sao_Paulo
  • Longitudine: -46.4694
  • Latitudine: -23.4319

Aeroporturi apropiate de Aeroportul Internațional São Paulo-Guarulhos

image

Descriere aeroport

Principalul aeroport care deservește orașul São Paulo din Brazilia, Aeroportul Internațional São Paulo-Guarulhos este unul dintre cele mai aglomerate aeroporturi din țară, și este situat la 25 km (18 mile) nord-est de São Paulo. Aeroportul Internațional Sao Paulo/Guarulhos-Governador André Franco Montoro, cunoscut popular la nivel local ca Aeroportul Cumbica, după cartierul în care se află, și baza Air Force braziliană care există încă în complexul aeroport, a fost numit după André Franco Montoro (1916-1999), fostul guvernator al statului São Paulo. Aeroportul a fost rebranduit ca Aeroportul GRU în 2012.

Număr de terminale

Aeroportul dispune de trei terminale. Cele două terminale principale (terminalele 1 și 2), sunt situate într-o singură structură, destul de aproape pentru ca pasagerii să meargă între ele. Autobuzele conectează Terminalul 4 de Terminalele 1 și 2 și parcurile auto.

Accesul din oraș

Autobuzele publice conectează Aeroportul São Paulo-Guarulhos cu Aeroportul intern Congonhas și diverse destinații din centrul orașului (timp de călătorie până în centrul orașului São Paulo: aproximativ 50 de minute). Alternativ, Serviciul de Autobuze al Aeroportului execută servicii regulate de transport cu autocarul la destinații în și în jurul orașului. Un serviciu de microbuz de transfer operează în centrul orașului (durata călătoriei: 30-50 minute). Tarifele pen tru o călătorie cu taxiul încep de la R $ 95, iar timpul de călătorie variază de la 30 la 60 de minute în centrul São Paolo, în funcție de trafic.

Știați că

În Brazilia, aeroportul a fost clasat pe primul loc în ceea ce privește pasagerii transportați, operarea aeronavelor, și mărfurile manipulate în 2012, plasându-se ca cel mai aglomerat aeroport din America Latină în ceea ce privește traficul de pasageri (36 milioane în 2013). Tropicul Capricornului trece direct prin partea de sud a aeroportului.