Bilete de avion de la Aeroportul Internațional San Francisco (San Francisco International Airport)

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din Aeroportul Internațional San Francisco pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

  • Statele Unite, San Francisco
  • Cod IATA: SFO
  • Fus orar: America/Los_Angeles
  • Longitudine: -122.3917
  • Latitudine: 37.6189

Aeroporturi apropiate de Aeroportul Internațional San Francisco

image

Descriere aeroport

Cel mai mare dintre cele trei aeroporturi principale din Zona San Francisco Bay, Aeroportul Internațional San Francisco se numără printre cele mai aglomerate din California, și este situat la 22 kilometri (14 mile) sud de San Francisco.

Număr de terminale

Aeroportul deține 4 terminale. Serviciul de metrou AirTrain disponibil 24 de ore leagă terminalele, garajele de parcare, stația BART și centrul de inchirieri auto.

Accesul din oraș

Bay Area Rapid Transit (BART) operează un serviciu de transport feroviar în mod expres la nord de județul San Mateo, centrul orașului San Francisco (timp de călătorie: 30 minute; tarif: US 8.25 dolari ) și Golful de Est. Serviciile BART circulă, de asemenea, la Stația Millbrae, de unde serviciul de transfer Caltrain se derulează între San Francisco și San José. Autobuzele SamTrans operează de la Terminalul 1 și Terminalul Internațional spre destinații din județul San Mateo, South San Francisco și Palo Alto. Microbuzele sunt disponibile din afara terminalelor. Tarifele spre centrul orașului San Francisco sunt US $ 16-18, în funcție de operator. Taxiurile pleacă din afara zonelor de sosire din fiecare terminal. Tariful de taxi pentru centrul orașului San Francisco este de aproximativ US $ 45.

Știați că

SFO este cel mai mare aeroport din Zona Bay, și al doilea cel mai aglomerat din California, după Aeroportul Internațional Los Angeles. În 2013, acesta a fost al șaptelea cel mai aglomerat din Statele Unite și al 22-lea cel mai aglomerat aeroport din lume după numărul de pasageri. Aeroportul este al cincilea cel mai mare hub al United Airlines. De asemenea, servește ca bază principală de operațiuni pentru Virgin America. Acesta este hub-ul unic de întreținere al United Airlines, și adaposteste Muzeul Aviației Louis A. Turpen.