Bilete de avion de la Aeroportul Internaţional Orlando (Orlando International Airport)

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din Aeroportul Internaţional Orlando pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

  • Statele Unite, Orlando
  • Cod IATA: MCO
  • Fus orar: America/New_York
  • Longitudine: -81.3089
  • Latitudine: 28.4294

Aeroporturi apropiate de Aeroportul Internaţional Orlando

image

Descriere aeroport

Aeroportul Internațional Orlando este unul dintre cele mai aglomerate aeroporturi din Florida și servește ca un centru major pentru regiune, fiind situat la 10.5 km (6.5 mile) sud-est de Orlando, în centrul Floridei. Aeroportul este un oraș de focalizare pentru Southwest Airlines și JetBlue Airways. Southwest este cel mai mare operator de transport al aeroportului, în ceea ce privește pasagerii transportați. Aeroportul este, de asemenea, o poartă de acces internațional major pentru regiunea Mid Florida, cu zboruri către transportatorii aerieni străini. Codul aeroportului MCO reprezintă vechea denumire a aeroportului, McCoy Air Force Base, o instalație strategică a Comandamentul Aerian (SAC).

Număr de terminale

Aeroportul Internațional din Orlando dispune de o clădire principală mare de terminal și patru arii de operațiuni aeriene.

Accesul din oraș

Pornind de la partea A a terminalului, la nivelul 1, serviciul de autobz Lynx operează rute spre centrul orașului Orlando (timp de călătorie: 40 minute; tarif: US $ 2), International Drive, Walt Disney World și Apopka. Servicii de transfer regulate spre Orlando și diverse destinații din afara orașului pleacă de la nivelul 1 ale părților A și B ale terminalului. Multe hoteluri din zonă oferă, de asemenea, transferuri de curtoazie. Taxiurile sunt disponibile pe ambele părți ale terminalului, de la nivelul 1. Tariful până în centrul orașului Orlando este de aproximativ US $ 35, până la Walt Disney World US $ 60.

Știați că

Aeroportul Internațional Orlando este un aeroport international, doilea cel mai aglomerat aeroport din statul Florida, după Aeroportul Internațional din Miami, al 13-lea cel mai aglomerat din Statele Unite ale Americii și al 29-lea cel mai aglomerat din lume, ca traficul de pasageri.