Bilete de avion de la Aeroportul Internațional Orio al Serio (Milan)

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din Aeroportul Internațional Orio al Serio pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

  • Italia, Milano
  • Cod IATA: BGY
  • Fus orar: Europe/Rome
  • Longitudine: 9.7003
  • Latitudine: 45.6689

Aeroporturi apropiate de Aeroportul Internațional Orio al Serio

image

Descriere aeroport

Aeroportul Caravaggio Bergamo Orio al Serio, sau Aeroportul Bergamo-Orio al Serio este un aeroport internaţional situat la aproximativ 3.7 km sud-est de Bergamo şi la 45 km de centrul oraşului Milano, fiind al patrulea aeroport din Italia din punct de vedere al traficului de pasageri. Bergamo Orio Al Serio deservește zona Lombardi din Italia. Este o parte din sistemul aeroportuar din Milano, care include, de asemenea, aeroporturile Linate și Malpensa.

Cu două piste și cu peste 8.8 milioane de pasageri pe an, aeroportul este deservit de companii aeriene interne, internaționale, regulate și low-cost, care oferă zboruri directe spre toate punctele din Europa și spre unele destinații din nord-vestul Africii, cu conexiuni în întreaga lume.

Aeroportul este deservit de 22 de companii aeriene, cum ar fi: Aegean Airlines, AlMasria Universal Airlines, Air Arabia Maroc, Air Cairo, Air Dolomiti, AlbaStar, Blue Air, Blu-express, Jetairfly, Meridiana, Pegasus Airlines, Nouvelair, Onur Air, Ryanair, Tarom, Trawel Fly, TunisAir, Wizz Air, Wizz Air Ukraine.

Număr de terminale

Aeroportul Bergamo Orio Al Serio are un singur terminal de pasageri.

Accesul din oraș

Aeroportul Bergamo poate fi accesat prin intermediul autostrăzii A4, ieșirii de la aeroport, sau autostrăzii SS671. Cu trenul se poate ajunge de la Gara Bergamo în 10 minute, o călătorie cu autobuzul până în Milano costă 1.5 EUR, iar cu autocarul 2.5 EUR. Prețul pentru o cursă cu taxiul ajunge până la 100-120 EUR.