Bilete de avion de la Aeroportul Internațional Ninoy Aquino (Paliparang Pandaigdig ng Ninoy Aquino)

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din Aeroportul Internațional Ninoy Aquino pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

  • Filipine, Manila
  • Cod IATA: MNL
  • Fus orar: Asia/Manila
  • Longitudine: 121.0194
  • Latitudine: 14.5086

Aeroporturi apropiate de Aeroportul Internațional Ninoy Aquino

image

Descriere aeroport

Cel mai mare aeroport din Filipine, Aeroportul Internațional Manila Ninoy Aquino servește capitala țării, Manila, și este situat la 7 km (4 mile) sud de centrul acesteia. Companiile aeriene care deservesc acest aeroport sunt: Air China, All Nippon Airways, Asiana Airlines, Cathay Pacific, Cebu Pacific, China Airlines, China Eastern Airlines, China Southern Airlines, Delta Air Lines, Dragonair, Emirates, Etihad Airways, EVA Air, Fil-Asian Airways, Gulf Air, Japan Airlines, Jeju Air, Jetstar Asia Airways, KLM, Korean Air, Kuwait Airways, Malaysia Airlines, Philippine Airlines, Philippines Air, Qantas, Qatar Airways, Royal Brunei Airlines, Singapore Airlines, SkyJet, Thai Airways International, Tigerair, Tigerair Philippines, United Airlines.

Număr de terminale

În prezent, aeroportul dispune de 4 terminale.

Accesul din oraș

Un autobuz de la aeroport circulă spre Metro Manila, în timp ce Metrobus circulă spre oraș de la Terminalele 1 și 2. Durata transportului spre centrul orașului este de aproximativ 45 de minute, dar acest lucru poate varia în funcție de condițiile de trafic. Se recomandă să luați numai un taxi cu acreditarea Departamentului de Turism (DOT) - cel mai bine este să rezervați aceste taxiuri la unul dintre birourile de taxi înainte de a pleca de la aeroport. Timpul de călătorie în Manila variază enorm în funcție de ora din zi. La orele de vârf, poate dura până la două ore, în timp ce, în cel mai bun caz, va fi nevoie de 30 de minute. Tariful de taxi este, în general, în jurul a PHP600 pentru locații centrale din Manila.

Știați că

În 2012, toate terminalele Aeroportului Internațional Manila Ninoy Aquino au înregistrat un record de trafic anual de pasageri de 31.558.002, făcându-l unul dintre cele mai aglomerate aeroporturi din Asia.