Bilete de avion de la Aeroportul Internațional Moscova Sheremetyevo (Международный Аэропорт Шереметьево)

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din Aeroportul Internațional Moscova Sheremetyevo pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

  • Federaţia Rusă, Moscova
  • Cod IATA: SVO
  • Fus orar: Europe/Moscow
  • Longitudine: 37.4147
  • Latitudine: 55.9728

Aeroporturi apropiate de Aeroportul Internațional Moscova Sheremetyevo

image

Descriere aeroport

Unul dintre cele trei aeroporturi principale din Moscova, Aeroportul Internațional Moscova Sheremetyevo este situat la 29 kilometri (18 mile) nord-vest de Moscova.

Număr de terminale

Autobuze publice, autobuze expres și transferuri de avion gratuite sunt disponibile pentru transfer între cele cinci terminale ale Sheremetyevo, care sunt împărțite între două locuri separate. Terminalul A este utilizat exclusiv pentru zborurile de afaceri și private.

Accesul din oraș

Trenurile Aeroexpress pleacă direct de la Aeroportul Internațional din Moscova Sheremetyevo la Gara Belorussky din centrul Moscovei (timp de călătorie: 35 minute, tarif: руб340). Autobuzele expres regulate rulează 24 de ore pe zi spre centrul Moscovei de la stații de autobuz în afara Terminalului, și stația de autobuz la nivelul sosirilor de la Terminalul F. Autobuzul 851 circulă către stația de metrou Rechnoi, în timp ce autobuzul 817 circulă la stația de metrou Planernaya. Servicii de autocare funcționează între Aeroportul Sheremetyevo și Moscova Air Central Terminal, care este situat între Dinamo și Aeroport. Taxiurile la Moscova sunt disponibile 24 de ore pe zi, de la nivelul de sosiri de la Terminal F și din afara Terminalelor B și C; pasagerii ar trebui să adere la coada pentru taxiuri cu rată fixă mai degrabă, decât să accepte oferte de la șoferi. Tariful pentru centrul Moscovei este de aproximativ руб1.800.

Știați că

Aeroportul este un hub pentru operațiunile de pasageri a companiei aeriene internaționale rusești Aeroflot, și este unul dintre cele trei aeroporturi majore care servesc Moscova, împreună cu Aeroportul Internațional Domodedovo și Aeroportul Internațional Vnukovo. Acum este al doilea cel mai mare aeroport din Rusia, după Domodedovo. În 2013, aeroportul a deservit 29.256.000 pasageri și a efectuat 243.858 mișcări de aeronave.