Bilete de avion de la Aeroportul Internațional Milano-Malpensa (Aeroporto di Milano-Malpensa)

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din Aeroportul Internațional Milano-Malpensa pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

  • Italia, Milano
  • Cod IATA: MXP
  • Fus orar: Europe/Rome
  • Longitudine: 8.7231
  • Latitudine: 45.63

Aeroporturi apropiate de Aeroportul Internațional Milano-Malpensa

image

Descriere aeroport

Cel mai mare dintre cele trei aeroporturi principale care deservesc Milano, Aeroportul Milano Malpensa este utilizat pentru zboruri internaționale pe distanțe lungi, și este, de asemenea, un hub cheie pentru companii aeriene low-cost, fiind situate la 45 kilometri (29 mile) nord-vest de Milano.

Număr de terminale

Un autobuz de transfer conectează cele două terminale.

Accesul din oraș

Trenurile Malpensa Express oferă servicii directe de la Terminal 1 la Stația Milano Cadorna (timp de călătorie: 30-40 minute; tarif: € 11) și Gara Centrală din Milano (durata călătoriei: 45-50 minute; tarif: € 10). Trenitalia și Trenord circulă spre alte destinații din regiune. Autobuzele STIE operează de la ambele terminale spre Gara Centrală din Milano. Există, de asemenea, servicii către Aeroportul Linate din Milano, Sesto și Torino, printre alte destinații. Malpensa Shuttle Air Pullman leagă cele două terminale de Gara Centrală din Milano, oprindu-se la cerere, la centrul de conferințe și expoziții în timpul expzițiilor din Milano (timp de călătorie: 50 minute; tarif: € 10). Taxiurile sunt disponibile de la “Sosiri” la ambele terminale. Tariful fix spre centrul orașului Milano este de € 90.

Știați că

Malpensa a fost al 21-lea cel mai aglomerat aeroport în Europa în ceea ce privește pasagerii, deservind 18.947.808 de pasageri în 2010 și 18.537.301 în 2012. De asemenea, este cel mai important aeroport de transport de marfă din Italia. Malpensa deservește o populație de peste 15 milioane de locuitori.