Bilete de avion de la Aeroportul Internațional Miami (Miami International Airport)

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din Aeroportul Internațional Miami pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

  • Statele Unite, Miami
  • Cod IATA: MIA
  • Fus orar: America/New_York
  • Longitudine: -80.2906
  • Latitudine: 25.7933

Aeroporturi apropiate de Aeroportul Internațional Miami

image

Descriere aeroport

Aeroportul Internațional din Miami este cel mai mare aeroport din South Florida, fiind situat la 14 kilometri (9 mile) nord-vest de Miami. Este cea mai mare poartă de acces între Statele Unite și America Latină, și unul dintre cele mai mari hub-uri aeriene din Statele Unite, datorită apropierii sale de atracții turistice, creșterii economice locale, populațiilor latino-americane și europene locale mari, și locului de amplasare strategic care se ocupă de conectarea traficului între America de Nord, America Latină și Europa.

Aeroportul este hub pentru American Airlines și American Eagle, transportatorii de marfă UPS Airlines și FedEx Express și compania aeriană charter Miami Air. Este un aeroport de focalizare pentru Avianca, Lan Airlines și filialele sale, atât pentru pasageri, cât și pentru operațiunile de marfă. Aeroportul Internațional din Miami are zboruri de pasageri și de mărfuri în orașe din America și Europa, precum și zboruri cargo în Asia. Acesta este principalul aeroport din Florida de Sud pentru zboruri internaționale pe distanțe lungi. Miami International este, de asemenea, unul din cele doar șapte aeroporturi din SUA care a găzduit aeronava Airbus A380.

Număr de terminale

Aeroportul dispunde de trei terminale.

Accesul din oraș

Autobuzul Metrobus 133 oferă o conexiune de transfer spre sistemul de tren de navetiști Tri-Rail, care are conexiuni spre județele Miami-Dade, Broward și Palm Beach. Serviciile sunt gratuite pentru titularii de bilet de avion valabil. Stația aeroportului MIA Metrorail circulă spre centrul Miami pe linia de Orange (timp de călătorie: 10 -15 minute, tarif: US $ 2). Metrobus circulă în toate zonele din județul Miami-Dade. Airport Flyer (autobuzul 150) conectează stația de metrou la Miami Beach, apoi continuă de-a lungul Collins Avenue spre 16th Street (timp de călătorie: 20-30 minute; tarif: US 2.35 dolari). Autobuzele SuperShuttle și American Shuttle pot fi găsite la nivelul solului, și se conecteze la numeroase destinații din și în jurul Miami (tarif pentru centrul Miami: aproximativ US $ 15). Tariful cu taxiul, pentru centrul Miami, este de aproximativ US $ 22.

Știați că

În 2011, aeroportul a fost clasat pe primul loc în Statele Unite, în funcție de procentul de zboruri internaționale, și în al doilea rând, pentru volumul de călători internaționali, fiind depășit numai New York-JFK. În 2013, 40.563.071 de pasageri au trecutt prin acest aeroport, ceea ce-l face al 26-lea cel mai aglomerat aeroport din lume, ca trafic de pasageri.