Bilete de avion de la Aeroportul Internațional Madrid-Barajas (Aeropuerto Adolfo Suárez Madrid-Barajas)

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din Aeroportul Internațional Madrid-Barajas pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

  • Spania, Madrid
  • Cod IATA: MAD
  • Fus orar: Europe/Madrid
  • Longitudine: -3.5667
  • Latitudine: 40.4936

Aeroporturi apropiate de Aeroportul Internațional Madrid-Barajas

image

Descriere aeroport

Recent redenumit, Aeroportul Adolfo Suárez Madrid-Barajas este cel mai mare aeroport din Spania și unul dintre cele mai aglomerate din Europa. Acesta servește capitala țării, fiind situat la 12 km (8 mile) nord-est de Madrid.

Număr de terminale

Un autobuz de transfer gratuit, disponibil 24 de ore, transferă pasagerii între cele 4 terminale și parcarea pe termen lung. Terminalul 4 este legat de clădirea sa satelit (T4S) printr-un monorai. Un autobuz de transfer gratuit conectează, de asemenea, Terminal 4 cu alte terminale.

Accesul din oraș

Trenurile RENFE operează de-a lungul rutei C1 între Terminalul 4 al aeroportului Madrid Barajas și stația Prínicipe Pio din centrul orașului (tarif: € 2.55, timp de călătorie: 40 minute). De asemenea, serviciul se oprește în drum la Atocha (timp de călătorie: 25 minute) și Chamartín (timp de călătorie: 11 minute). Există birouri RENFE în zona de sosiri a terminalelor 1 si 4, care oferă servicii de informare și de ticketing pentru rețeaua feroviară națională. Madrid Metro linia 8 leagă Aeroportul Barajas din Madrid cu Nuevos Ministerios din inima cartierului financiar din Madrid (durata călătoriei: 15 de minute; tarif: de la € 4.50). Trenurile pleacă din stațiile de metrou de la terminalele 2 și 4. Metroul oferă, de asemenea, conexiuni către stațiile de pe rețeaua feroviară spaniolă. EMT (Compania de Transport Municipal Madrid) execută servicii regulate între Aeroportul Madrid Barajas (Terminalele 1, 2 și 4) și centrul orașului Madrid. Autobuzul 200 se conectează la stația Avenida de América (timp de călătorie: 30 minute; tarif: € 1.50), în timp ce Linea Expres 203 funcționează la stația Atocha (timp de călătorie: 40 minute, tariful de: 5 €). Taxiurile sunt disponibile din afara tuturor terminalelor (timp de călătorie spre centrul orașului: 20-30 de minute, tariful: de la € 25). AeroCity-Ares Mobile oferă mașini cu șofer.

Știați că

În 2011 și 2010, peste 49 milioane de pasageri au utilizat Madrid-Barajas, făcându-l cel mai mare și cel mai aglomerat aeroport al țării, iar în 2013 a fost al șaselea cel mai aglomerat aeroport din Europa. A fost deschis în 1928, și s-a dezvoltat într-una dintre cele mai importante centre de aviație din Europa.