Bilete de avion de la Aeroportul Internațional Los Angeles (Los Angeles International Airport)

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din Aeroportul Internațional Los Angeles pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

  • Statele Unite, Los Angeles
  • Cod IATA: LAX
  • Fus orar: America/Los_Angeles
  • Longitudine: -118.4081
  • Latitudine: 33.9425

Aeroporturi apropiate de Aeroportul Internațional Los Angeles

image

Descriere aeroport

Unul dintre cele cinci aeroporturi principale din cea mai mare zonă metropolitană Los Angeles, Aeroportul Internațional Los Angeles este unul dintre cele mai aglomerate noduri de transport aerian din lume, și se află situat la 24 km (15 mile) sud-vest de Los Angeles. LAX servește ca un hub pentru American Airlines, Delta Air Lines, United Airlines, Alaska Airlines, Horizon Air și Great Lakes Airlines. Aeroportul servește, de asemenea, ca un oraș de focalizare pentru Southwest Airlines, Virgin America, Allegiant Air, Air New Zealand, Qantas, și Volaris. Los Angeles este singurul aeroport din SUA care servește ca un hub pentru toate cele trei companii aeriene existente (Delta, United și American).

Număr de terminale

Aeroportul dispune de 9 terminale. Un autobuz de transfer gratuit servește fiecare terminal și perimetrul de parcare C. Un altul funcționează 24/7, între diferitele terminale, în timp ce un al treilea serviciu de transport de pasageri transportă la stația de cale ferată din apropiere de metrou.

Accesul din oraș

Un autobuz de transfer gratuit (autobuzul G) conectează Aeroportul Internațional din Los Angeles cu stația de Aviație de pe linia verde a rețelei de metrou Metro. Un singur tarif pe rețeaua de metrou incepe de la US$1.50, iar timpul de călătorie în oraș este de aproximativ 40 de minute. Serviciile de autobuze publice sunt conduse de către Autoritatea de Transport Metropolitan. Autobuzele circulă de la parcarea C, care este conectată la terminale de un transfer gratuit cu autobuzul. Un singur tarif pe rețeaua de autobuz începe de la US$1.50, cu costuri suplimentare de până la 1.40 dolari pentru serviciile pe autostradă. Diverse servicii de transfer cu autobuzul și microbuzul circulă de la aeroport spre destinații din tot sudul Californiei, inclusiv SuperShuttle (tel: (310) 782 6600, www.supershuttle.com) și Prime Time Shuttle. Autobuzul FlyAway servește stațiile Union, Westwood și Van Nuys. Timpul de călătorie până în centrul Los Angeles este de la 30 la 60 de minute, în funcție de trafic, iar tariful este de 8 dolari. Taxiurile opresc în afara terminalelor de pe nivelurile inferioare (Sosiri).

Știați că

În 2012, Los Angeles a fost al șaselea cel mai aglomerat aeroport din lume, ca volumul de pasageri, cu 63.688.121 de pasageri, o creștere de 3% față de 2011. Aeroportul deține statutul pentru "cel mai aglomerat aeroport de origine și de destinație din lume (O & D aeroport)", în 2011, și al treilea cel mai aglomerat din lume, ca mișcări de aeronave. De asemenea, este singurul aeroport care se situează printre primele cinci aeroporturi din SUA, atât ca trafic de pasageri, cât și de marfă.