Bilete de avion de la Aeroportul Internațional Leonardo da Vinci (Aeroporto internazionale Leonardo da Vinci)

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din Aeroportul Internațional Leonardo da Vinci pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

  • Italia, Roma
  • Cod IATA: FCO
  • Fus orar: Europe/Rome
  • Longitudine: 12.2389
  • Latitudine: 41.8003

Aeroporturi apropiate de Aeroportul Internațional Leonardo da Vinci

image

Descriere aeroport

Cel mai mare dintre cele două aeroporturi principale din capitala Italiei, Aeropotul Roma Leonardo da Vinci-Fiumicino este situat la 32 km (20 mile) sud-vest de Roma, în regiunea Lazio, din centrul Italiei. Aeoportul Aeroportul Fiumicino este cel mai mare aeroport din Italia, cu 37.7 milioane de pasageri deserviți în 2011. Aeroportul servește ca un hub pentru Alitalia, cea mai mare companie aeriană italiană, și Vueling, un operator de transport spaniol low-cost deținut de Airlines Group International.

Număr de terminale

Aeroportul dispune de patru terminale. Un serviciu de transfer gratuit conectează cele patru clădiri-terminale și parcările pe termen lung.

Accesul din oraș

Serviciul de tren Leonardo Express circulă la fiecare 30 minute până la stația Roma Termini (timp de călătorie: 35 minute, tarif: € 14). Trenurile locale FR1 operează la fiecare 15 minute și opresc la stațiile locale de pe drumul spre Stația Tiburtina (timp de călătorie: 30 minute; tarif: € 8). O călătorie cu autobuzele COTRAL durează aproximativ o oră pentru a ajunge în centrul orașului, iar tariful este de 5 €. Taxiurile sunt disponibile în afara terminalelor; pasagerii sunt sfătuiți să ia doar un taxi licențiat alb. Tariful pentru centrul Romei este în jur de 50-55 € pentru o plimbare de 25 de minute.

Știați că

Pe baza numărului total de pasageri, a fost al șaselea cel mai aglomerat aeroport din Europa și al 29-lea cel mai aglomerat aeroport din lume în 2011. Aeroportul a fost numit după pictorul italian Leonardo da Vinci, care a proiectat un elicopter proto și un aparat de zbor cu aripi.