Bilete de avion de la Aeroportul Internațional John F. Kennedy (John F. Kennedy International Airport)

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din Aeroportul Internațional John F. Kennedy pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

  • Statele Unite, New York
  • Cod IATA: JFK
  • Fus orar: America/New_York
  • Longitudine: -73.7789
  • Latitudine: 40.6397

Aeroporturi apropiate de Aeroportul Internațional John F. Kennedy

image

Descriere aeroport

Unul dintre cele trei aeroporturi principale din zona metropolitană New York, Aeroportul Internațional John F. Kennedy este, de asemenea, unul dintre cele mai aglomerate din Statele Unite ale Americii, fiind situat la 24 km (15 mile) sud-est de Manhattan. Peste șaptezeci de companii aeriene operează din JFK. Aceasta este baza de operațiuni pentru JetBlue Airways și este un centru major internațional pentru American Airlines și Delta Air Lines. În trecut, acesta a fost un hub pentru Eeastern Air Lines, Gemini Air Cargo, National Airlines, Pan American World Airways și Trans World Airlines.

Număr de terminale

AirTrain JFK oferă un serviciu gratuit între toate cele 7 terminalele (timp de călătorie: 8 minute), precum și de parcare și facilități de închirieri auto pe termen lung.

Accesul din oraș

Sistemul AirTrain JFK leagă terminalele aeroportului JFK de rețeaua de transport feroviar din regiune 24 de ore pe zi. Tarifele de metrou în Manhattan încep de la US $ 2.25, iar durata călătoriei este de 40-50 de minute. AirTrain JFK se conectează, de asemenea, la Long Island Rail Road, la Stația Jamaica. Tariful unic pe LIRR spre New York City este de la US $ 6.50 (atunci când este pre-cumpărat de la stație), și durata călătoriei este de 20 de minute. Autobuzele MTA New York City Transit operează spre un număr de destinații din Manhattan, Queens, Brooklyn și Long Island. Tarifele unice încep de la US $ 2.50. NYC Airporter pleacă la fiecare jumătate de oră pentru Stațiile Grand Central și Penn, și Central Bus Terminal (durata călătoriei: 90 de minute; tarif: US $ 16). Super Shuttle Manhattan funcționează 24 de ore pe zi și este un serviciu comun de door-to-door în orice locație din Manhattan. O excursie spre centrul Manhattan-ului costă în jur de US $ 19. Călătorii sunt sfătuiți să folosească numai taxiuri din cabinele de taxi de expediere de la aeroport. Tarifele spre Manhattan sunt 52 dolari americani, iar timpul de călătorie poate varia între 4-10 minute, în funcție de condițiile de trafic.

Știați că

În 2013, aeroportul a deservit 50.423.765 pasageri, ceea ce-l face al 17-lea cel mai aglomerat aeroport din lume și al șaselea cel mai aglomerat din Statele Unite, ca trafic de pasageri. Împreună, aeroporturile JFK International, LaGuardia și Newark Liberty, toate operate de către Autoritatea Portuară din New York și New Jersey, sunt cel mai mare sistem de aeroport din Statele Unite, al doilea din lume în ceea ce privește traficul de pasageri, iar primul în lume ca număr total de operațiuni de zbor.