Bilete de avion de la Aeroportul Internațional Jakarta Soekarno-Hatta (Soekarno-Hatta International Airport)

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din Aeroportul Internațional Jakarta Soekarno-Hatta pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

  • Indonezia, Jakarta
  • Cod IATA: CGK
  • Fus orar: Asia/Jakarta
  • Longitudine: 106.6558
  • Latitudine: -6.1256

Aeroporturi apropiate de Aeroportul Internațional Jakarta Soekarno-Hatta

image

Descriere aeroport

Situat pe insula Java, Aeroportul Internațional Jakarta Soekarno-Hatta este principalul aeroport din Indonezia și una dintre cele mai aglomerate hub-uri din Asia de Sud-Est. Aeroportul Internațional Jakarta Soekarno-Hatta este situat la 20 km (12 mile) nord-vest de Jakarta. Aeroporutul International Jakarta Soekarno-Hatta a fost denumit după primul președinte (Soekarno) și primul vice președinte (Mohammed Hatta) al Indoneziei, și deservește un total de aproximativ 52.600.000 pasageri anual. Companiile aeriene care operează de pe acest aeroport sunt: AirAsia, Air China, Airfast Indonesia, Air France, All Nippon Airways, Asiana Airlines, Aviastar (Indonesia), Batik Air, Business Air, Cathay Pacific, Cebu Pacific, China Airlines, China Southern Airlines, Emirates, Etihad Airways, EVA Air, Express Air , Indonesia AirAsia, Japan Airlines, Jetstar Asia Airways, Kal Star Aviation, KLM, Korean Air, Kuwait Airways, Lion Air, Lufthansa, Malaysia Airlines, Malindo Air, Mihin Lanka, Philippine Airlines, Qantas, Qatar Airways, Royal Brunei Airlines, Singapore Airlines, Thai Airways, Thai Lion Air, Tigerair, Trigana Air Service, Turkish Airlines, Vietnam Airlines, Xiamen Airlines, Yemenia.

Număr de terminale

Există două terminale principale la Aeroportul Soekarno-Hatta, Terminalul 1 servește toate zborurile interne, cu excepția zborului efectuat de Garuda Indonesia și Merpati Nusantara Airlines, și Terminalul 2 servește toate zborurile internaționale, precum și zboruri interne operate de Garuda Indonesia și Merpati Nusantara Airlines. Cele două terminale ocupă clădiri diferite, prin urmare, managementul aeroportului oferă transfer cu autobuzul gratuit între cele două terminale.

Accesul din oraș

Transferul între aeroport și oraș se poate face cu autobuzul de transfer Damri, ce funcționează de la toate terminalele către diverse destinații din oraș, timpul de călătorie fiind de 60-80 minute, sau cu taxiul, iar călătoria până în centrul orașului durează 30-45 minute.

Știați că

În 2012, aeroportul a fost al 9-lea cel mai aglomerat aeroport din lume, cu 57.8 milioane de pasageri, o creștere de 12,1% față de 2011. În mai 2014, devine al 8-lea cel mai aglomerat aeroport din lume, cu 62.1 milioane de pasageri. Este, de asemenea, cel mai aglomerat aeroport din emisfera sudică. Aeroportul Internațional Soekarno-Hatta a fost clasat de Skytrax pe locul al patrulea ca cel mai îmbunătățit aeroport din lume în 2014, pe baza unor studii efectuate pe 12.85 milioane de pasageri din 110 de țări.