Bilete de avion de la Aeroportul Internațional Indira Gandhi (Indira Gandhi International Airport)

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din Aeroportul Internațional Indira Gandhi pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

  • India, Delhi
  • Cod IATA: DEL
  • Fus orar: Asia/Calcutta
  • Longitudine: 77.1031
  • Latitudine: 28.5664

Aeroporturi apropiate de Aeroportul Internațional Indira Gandhi

image

Descriere aeroport

Aeroportul Internațional Indira Gandhi este aeroportul internațional principal al Regiunii Capitalei Naționale Delhi, India, situat în Palam, 15 km sud-vest de gara din New Delhi și 16 km de centrul orașului New Delhi. Numit după Indira Gandhi, un fost prim-ministru al Indiei, acesta este cel mai aglomerat aeroport din India. Aeroportul este gazda mai multor companii aeriene indiene, inclusiv Air India, Air India Regional, IndiGo, JetKonnect, SpiceJet, Jet Airways, GoAir. Aproximativ 80 de companii aeriene deservesc acest aeroport.

Număr de terminale

Vechiul terminal al aeroportului este acum cunoscut sub numele de Terminalul 1 și se ocupă de zboruri interne pentru toate companiile aeriene low-cost. Terminalul este împărțit în trei terminale separate - 1A, 1B, Terminalul pentru sosirile interne (1C) și 1D - nou construit. Există, de asemenea, o zonă tehnică separată pentru pasageri VIP. În plus, există un terminal separat pentru zborurile Hajj. Un autobuz de transfer gratuit leagă cele două terminale interne și terminalul internațional, la fiecare 20 de minute.

Accesul din oraș

Transferul se face cu mijloacele de transport în comun, autobuzele circulă între zona Sosiri şi Terminalul 2 către centrul oraşului New Delhi, durata călătoriei fiind de 50 minute, iar autocarele, dotate cu aer condiţionat, sunt disponibile la aeroport.

Știați că

În 2010, Aeroportul Internațional Indira Gandhi a primit premul pentru cel de-al patrulea cel mai bun aeroport din lume, la categoria 15-25 milioane pasageri, iar cel mai bun aeroport îmbunătățit în regiunea Asia-Pacific de către Consiliul Internațional al Aeroporturilor.