Bilete de avion de la Aeroportul Internațional Incheon (인천국제공항)

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din Aeroportul Internațional Incheon pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

  • Corea De Sud, Seoul
  • Cod IATA: ICN
  • Fus orar: Asia/Seoul
  • Longitudine: 126.4506
  • Latitudine: 37.4692

Aeroporturi apropiate de Aeroportul Internațional Incheon

image

Descriere aeroport

Deservind capitala Coreei de Sud, Aeroportul Internațional Seoul Incheon este cel mai mare aeroport din țară și unul dintre cele mai aglomerate din lume, fiind situat la 70 km (43 mile) vest de Seul. Acesta a fost deschis pentru afaceri la începutul anului 2001 pentru a înlocui vechiul aeroport - Aeroportul Internațional Gimpo, care servește în prezent mai ales destinatii interne, plus zboruri de transfer la aeroporturile alternative din China, Japonia și Taiwan.

Aeroportul Incheon este hub-ul principal pentru Korean Air, Asiana Airlines, Jeju Air, și Polar Air Cargo. Aeroportul servește ca un hub de transport aerian de marfă și de trafic civil internațional în Asia de Est. Este, de asemenea, în prezent, al optulea cel mai aglomerat aeroport din Asia în ceea ce privește pasagerii, al patrulea cel mai aglomerat aeroport din lume ca trafic de marfă, precum și al 9-lea cel mai aglomerat aeroport din lume în ceea ce privește pasagerii internaționali, în 2013. În acel an, 40.785.953 de pasageri internaționali au folosit acest aeroport.

Număr de terminale

Aeroportul dispune de două terminale.

Accesul din oraș

Railroad Express leagă Incheon cu aeroportul Gimpo și servicii de metrou locale din Seul (timp de călătorie: 45 minute, tariful de: ₩ 8.000). Pasagerii pot alege între numeroase limuzine sau autobuze regulate inter-city. Autobuzele inter-city opresc la cele mai importante cartiere și hotelurile din jurul orașului Seul. Există, de asemenea, o rețea de autobuze regionale care deservesc alte județe. Obișnuite, de lux și "jumbo" (de până la nouă persoane), taxiurile pot fi închiriate de la aeroport (timpul de călătorie la centrul Seul: 50 de minute; tarif: de la ₩ 45.000). Standuri de taxi sunt situate la ieșirea de la Sosiri. Un serviciu de feribot circulă de la Incheon la Yeongjong-do.

Știați că

Timp de nouă ani la rând (2005-2013), Aeroportul Incheon a fost evaluat cel mai bun aeroport din întreaga lume de către Consiliul Internațional al Aeroporturilor. Aeroportul are un teren de golf, spa, camere private de dormit, patinoar, cazino, grădini interioare și un Muzeu al Culturii coreean.