Bilete de avion de la Aeroportul Internațional Heraklion (Κρατικός Aερολιμένας Ηρακλείου Ν. Καζαντζάκης)

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din Aeroportul Internațional Heraklion pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

  • Grecia, Heraklion
  • Cod IATA: HER
  • Fus orar: Europe/Athens
  • Longitudine: 25.1803
  • Latitudine: 35.3397

Aeroporturi apropiate de Aeroportul Internațional Heraklion

image

Descriere aeroport

Denumit după Nikos Kazantzakis, filosof și scriitor local, Aeroportul Internațional Heraklion este al doilea cel mai aglomerat aeroport din Grecia, mai ales în lunile de vară, când sosesc multe zboruri interne și curse charter europene. Este situat la 5 km est de principalul oraș al Insulei Creta, Heraklion, și deservește aproximativ 5 milioane de pasageri anual. Aeroportul Internațional Heraklion dispune de un singur terminal.

Aeroportul Heraklion primește zboruri 24 de ore/zi. Are o singură pistă de 2.680 m, și mai multe zone de parcare pentru aeronave private. Mai mult de 50 de companii aeriene operează curse de pe acest aeroport. Avioanele personale sunt operate de compania aeriană Olympic Airways.

Deoarece Heraklion International împarte spațiul cu o bază militară, a face fotografii sau clipuri video ale exteriorului aeroportului, în special ale aerodromului, este interzis.

Număr de terminale

Aeroportul Internațional Heraklion dispune de un singur terminal.

Accesul din oraș

Cu taxiul, călătoria până în centrul orașului durează 10-15 minute, iar prețul este în jurul a €12 – este bine să confirmați prețul înaintea plecării. Serviciul local de autobuz KTEL operează regulat curse de la aeroport pentru €1. Există 500 locuri de parcare, aceasta fiind gratuită.

Știați că

Aeroportul funcționează din anul 1937, însă acesta va fi închis în viitorul apropiat, având în vedere că un nou aeroport in Kastelli Pediados, va fi terminat în 2015.