Bilete de avion de la Aeroportul internațional Hamburg (Flughafen Hamburg)

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din Aeroportul internațional Hamburg pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

  • Germania, Hamburg
  • Cod IATA: HAM
  • Fus orar: Europe/Berlin
  • Longitudine: 9.9883
  • Latitudine: 53.6303

Aeroporturi apropiate de Aeroportul internațional Hamburg

image

Descriere aeroport

Situat la 8 km (5 mile) nord de centrul orașului Hamburg, în nordul Germaniei, Aeroportul Hamburg este unul dintre cele mai aglomerate noduri de transport aerian din țară. Aeroportul Hamburg este aeroportul internațional din Hamburg, al doilea oraș ca mărime din Germania. Acesta este al cincilea cel mai aglomerat aeroport comercial din Germania din punct de vedere al numărului de pasageri, deservind 13.559.370 pasageri și 158.076 mișcări de aeronave în 2011. Aeroportul Hamburg servește ca o bază pentru Germanwings, Condor, Tuifly și EasyJet.

Număr de terminale

Hamburg are două terminale, Terminalul 1 și Terminalul 2, legate de Airport Plaza și zona bagajelor, care se extinde prin niveluri inferioare la toate cele trei clădiri. Un autobuz gratuit de transfer circulă între terminale și parcarea P6.

Accesul din oraș

Traseul S1 al S-Bahn leagă Aeroportul Hamburg direct cu Gara Centrală din Hamburg (timp de călătorie: 25 minute, tarif: € 3). Stația este în fața terminalelor. Numeroase servicii de transport cu autobuzul HVV pleacă spre centrul orașului și la alte puncte din jurul orașului Hamburg (tarif: € 3).Noaptea, autobuzul 606 oprește la gara principală. Servicii de transfer la și de la Bremen și mai multe destinații din regiune sunt, de asemenea, disponibile. Serviciile de taxi către centrul orașului Hamburg sunt disponibile în fața ambelor terminale. Timpul de călătorie și tariful variază în funcție de ora din zi, dar, în general, prețurile încep de la aproximativ 25 €. Taxiurile oficiale sunt de culoare crem.

Știați că

Aeroportul a fost deschis în ianuarie 1911 din fonduri private de către Hamburger Luftschiffhallen GmbH (HLG), făcându-l cel mai vechi aeroport din lume, care este încă în funcțiune.