Bilete de avion de la Aeroportul Internațional Esenboğa (Ankara Esenboğa Havalimanı)

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din Aeroportul Internațional Esenboğa pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

  • Turcia, Ankara
  • Cod IATA: ESB
  • Fus orar: Europe/Istanbul
  • Longitudine: 32.995
  • Latitudine: 40.1281

Aeroporturi apropiate de Aeroportul Internațional Esenboğa

image

Descriere aeroport

Aeroport care deservește capitala națională situată în centrul Turciei este numit oficial Aeroportul Internațional Ankara Esenboga. Aeroportul Internațional Esenboğa este situat la 28 km nord-est de Ankara, și a fost deschis în 1955. Liniile aeriene care oferă curse de pe acest aeroport sunt: Air Arabia, Ariana Afghan Airlines, Ata Airlines, AtlasJet, Azerbaijan Airlines, Bluebird Airways, Corendon Airlines, Egyptair, Flydubai, Germanwings, Iran Air, Iraqi Airways, Libyan Airlines, Lufthansa, Mahan Air, Pegasus Airlines, Royal Jordanian, Qatar Airways, Saudia, SunExpress, Tuifly, Turkish Airlines, Zagrosjet.

Număr de terminale

Aeroportul dispune de două terminale, Intern și Internațional, cu o capacitate de 10 milioane de pasageri, care se întind pe o suprafață 182.000 m².

Accesul din oraș

Aeroportul este conectat cu Kizilay (centrul orașului) și Ankara Intercity Bus Terminal de către autobuzul numărul 442. Transportul spre centrul orașului se face, de asemenea, cu taxiul, și prin linia de autobuz Havas. Drumul dintre Aeroportul Esenboga și șoseaua de centură Ankara a fost extins în vara anului 2006.

Știați că

Aeroportul Internațional Esenboğa a fost distins ca cel mai bun aeroport din Europa de ACI Europe (Airport Council International), iar premiul a fost prezentat oficialilor aeroportului la 17 iunie 2009, în Manchester.