Bilete de avion de la Aeroportul Internațional Dubai (مطار دبي الدولي)

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din Aeroportul Internațional Dubai pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

  • Emiratele Arabe Unite, Dubai
  • Cod IATA: DXB
  • Fus orar: Asia/Dubai
  • Longitudine: 55.3644
  • Latitudine: 25.2528

Aeroporturi apropiate de Aeroportul Internațional Dubai

image

Descriere aeroport

Printre cele mai aglomerate aeroporturi din lume, Aeroportul Internațional din Dubai este un hub cheie pentru zborurile spre și din Orientul Mijlociu, și este situat la 4 km (2.5 mile) sud-est de Dubai. Aeroportul este operat de Compania de Aeroporturi Dubai, și este baza de origine a liniilor aeriene internaționale din Dubai, Emirates, Flydubai și Emirates SkyCargo; hub-ul companiei aeriene Emirates este cel mai mare hub din Orientul Mijlociu.

Număr de terminale

Aeroportul are 3 terminale. Terminal 1 servește cele mai multe zboruri internaționale non-Emirates, Terminalul 2 este folosit în principal pentru zboruri charter și unele rute din regiunea Golfului, în timp ce Terminal 3 este numai pentru Emirates si bilete de avion Qantas. Transferul între terminale durează de la 15 la 25 de minute cu serviciul de transfer de la aeroport. Este de asemenea posibilă utilizarea stației de metrou pentru a călători între Terminalul 1 și Terminalul 3.

Accesul din oraș

Transferul între aeroport și oraș se poate face cu metroul - timpul de călătorie este între 10 și 20 de minute, în funcție de destinație, cu autobuzul – sunt disponibile autobuzele 2, 4, 11, 15, 33 și 44, sau cu taxiul - călătoria în oraș durează de la 10 până la 15 minute.

Știați că

În 2013, DXB a stabilit un record de 66.4 milioane în ceea ce privește traficul de pasageri, o creștere de 15.2 % față de 2012. Acest lucru l-a facut al 7-lea cel mai aglomerat aeroport din lume ca trafic de pasageri, și al 2-lea cel mai aglomerat aeroport din lume ca trafic de pasageri internaționali. În afară de a fi un important nod de trafic de pasageri, aeroportul a fost al 5-lea cel mai aglomerat aeroport de marfă din lume, deservind 2.440.000 de tone de marfă în 2013.