Bilete de avion de la Aeroportul Internațional Domodedovo (Московский аэропорт Домодедово)

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din Aeroportul Internațional Domodedovo pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

  • Federaţia Rusă, Moscova
  • Cod IATA: DME
  • Fus orar: Europe/Moscow
  • Longitudine: 37.9064
  • Latitudine: 55.4089

Aeroporturi apropiate de Aeroportul Internațional Domodedovo

image

Descriere aeroport

Unul dintre cele trei aeroporturi principale din jurul Moscovei, Aeroportul Internațional Domodedovo este cel mai aglomerat din Rusia, și se află la 42 km (26 mile) sud de centrul Moscovei.

Număr de terminale

Cele două terminale (Terminalul Intern și Terminalul Internațional) formează împreună o clădire, și sunt la distanță de mers pe jos unul de altul.

Accesul din oraș

Stația Paveletsky este conectată la Aeroportul Internațional Domodedovo din Moscova, prin intermediul trenului Aeroexpress, de mare viteză, non-stop, călătoria durează aproximativ 40-50 de minute. Unele companii aeriene oferă pasagerilor bilete gratuite pentru Aeroexpress. Trenurile de navetiști, care sunt mai ieftine, dar mai lente (aproximativ 1 oră și 10 minute), leagă, de asemenea, la aeroport de centrul orașului. Autoline oferă un serviciu de autobuz expres (autobuz 308) între Aeroportul Internațional Domodedovo din Moscova și stația de metrou Domodedovskaya (timp de călătorie: 25-30 de minute). Există un serviciu de transfer cu microbuzul între stația de metrou Domodedovskaya și aeroport (timp de călătorie: 25-30 minute).

Știați că

Domodedovo este cel mai mare aeroport din Rusia și fosta URSS în ceea ce privește traficul de pasageri și de marfă (30.760.000 de pasageri au folosit aeroportul în 2013, ceea ce reprezintă o creștere de 9.2% față de 2012), și este unul dintre cele trei mari aeroporturi din Moscova, împreună cu Sheremetyevo și Vnukovo.