Bilete de avion de la Aeroportul internațional din Riga (Международный аэропорт Рига)

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din Aeroportul internațional din Riga pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

  • Letonia, Riga
  • Cod IATA: RIX
  • Fus orar: Europe/Riga
  • Longitudine: 23.9711
  • Latitudine: 56.9236

Aeroporturi apropiate de Aeroportul internațional din Riga

image

Descriere aeroport

Cel mai mare aeroport din statele baltice, Aeroportul International Riga servește capitala letonă, Riga, și este situat la 11 km (7 mile) vest de centrul acesteia. Aeroportul oferă zboruri directe spre 80 de destinații din 30 de țări. Acesta servește ca un hub pentru AirBaltic, SmartLynx Airlines, RAF-Avia, Vip Avia și Inversija, și ca unul din aeroporturile de bază pentru Wizz Air.

Număr de terminale

Aeroportul dispune de un singur terminal.

Accesul din oraș

Autobuzul 22 circulă la fiecare 10-30 de minute spre centrul orașului din afara terminalului. Călătoria durează 30 minute și costă Ls0.70 - există un discount dacă veți cumpăra biletul de la biroul "Bine ați venit la Riga" de la “Sosiri”. Sunt disponibile numeroase servicii de lungă distanță cu autobuzul/autocarul către alte destinații în statele baltice. Un serviciu de transfer, este, de asemenea, disponibil. Tarifele variază în funcție de momentul zilei în care călătoriți. Taxiurile operează din afara clădirii terminalului, un birou de taxi fiind chiar vizavi. Timpul de călătorie în oraș este de aproximativ 15 minute, iar tarifele încep de la aproximativ LS8-10.

Știați că

Aeroportul International Riga este unul dintre cele trei aeroporturi importante din Letonia. Celelalte două sunt Aeroportul International Liepāja și Aeroportul Ventspils. Operator de transport aerian național AirBaltic este cel mai mare transportator al aeroportului, iar Ryanair este al doilea ca mărime. În 2013, aeroportul a servit 4.793.213 de pasageri, cu o creștere de 0.5% față de 2012.