Bilete de avion de la Aeroportul Internațional din Napoli (Aeroporto Internazionale di Napoli)

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din Aeroportul Internațional din Napoli pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

  • Italia, Napoli
  • Cod IATA: NAP
  • Fus orar: Europe/Rome
  • Longitudine: 14.2908
  • Latitudine: 40.8844

Aeroporturi apropiate de Aeroportul Internațional din Napoli

image

Descriere aeroport

Aeroportul din Napoli, cunoscut și ca Aeroportul Capodichino, este situat la 7 km de centrul oraşului Napoli, deservind toate cursele acestei destinații. Este cel mai mare aeroport din zonă şi unul din cele mai mari din Italia, precum și cel mai mare din Europa care nu funcționează ca hub pentru nicio linie aeriană. De pe Aeroportul Capadochino, operează zboruri atât companii aeriene de linie, cât şi low-cost.

Aeroportul Napoli este utilizat de către numeroase companii aeriene internaționale, printre care se numără: Air Berlin, Air France, Air Italy, Alitalia, Bmibaby, British Airways, EasyJet, Iberia Express, Lufthansa, Meridiana Fly, Thomas Cook Airlines, Thomson Airways and VIM Airlines. Astăzi, numărul anual de pasageri este aproape de șase milioane, cu mai mult de 60.000 de zboruri în fiecare an, folosind o singură pistă.

Număr de terminale

Aeroportul are două terminale, însă terminalul 2 este situat departe de pistă, și este utilizat doar pentru zboruri charter. Terminalul 1 este folosit ca ieșire pentru pasagerii zborurilor regulate.

Accesul din oraș

Cele mai accesibile căi de transport sunt autobuzele nr. 14 și 15, operate de Azienda Napoletana Mobilità (ANM), care circulă frecvent de la și spre aeroport, de la stația de cale ferată Centrale și Portul Napoli (Piața Municipio), și pleacă la fiecare 25 de min, și taxiurile, o călătorie până în centrul orașului durând 20 de minute.

Știați că

Aeroportul Internațional din Napoli își are originile în Primul Război Mondial, când a fost puternic utilizat de către forțele militare.