Bilete de avion de la Aeroportul Internațional din Kuala Lumpur (KL International Airport)

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din Aeroportul Internațional din Kuala Lumpur pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

  • Malaysia, Kuala Lumpur
  • Cod IATA: KUL
  • Fus orar: Asia/Kuala_Lumpur
  • Longitudine: 101.7147
  • Latitudine: 2.7456

Aeroporturi apropiate de Aeroportul Internațional din Kuala Lumpur

image

Descriere aeroport

Aeroportul Internațional Kuala Lumpur deservește capitala Malaeziei, Kuala Lumpur, și conurbația Greater Klang Valley, fiind situat la aproximativ 45 km (28 km) de centrul orașului Kuala Lumpur. Aeroportul Internațional Kuala Lumpur este principalul aeroport internațional al Malaeziei și unul dintre cele mai importante aeroporturi din Asia de Sud-Est, care a fost construit la un cost de 3.5 miliarde de dolari, în cartierul Sepang, din Selangor. Aeroportul este operat de către Malaezia Aeroporturi (MAHB) Sepang Sdn Bhd și este hub-ul principal al companiilor aeriene Malaysia Airlines, MASkargo, AirAsia, AirAsia X, Malindo Air și Departamentul Aviației Civile (DAC)

Număr de terminale

Aeroportul dispune de două terminale. Aerotrain operează între terminalul principal și clădirea Satelit, la fiecare trei până la cinci minute.

Accesul din oraș

KLIA Ekspres este un serviciu feroviar expres non-stop între aeroport și KL City Air Terminal (KLCAT), la Gara Centrală din Kuala Lumpur (timp de călătorie: 28 minute, tarif: RM35). KLIA Transit este un alt tren de navetiști de mare viteză între aeroport și KLCAT, dar acesta se oprește la mai multe stații intermediare (timp de călătorie: 35 minute, tarif: RM35). Autobuzele Express către Kuala Lumpur și autobuzele locale spre Stația Nilai KTM Komuter și Subang sunt disponibile de la stația de autobuze de la parterul blocului C, în parcarea pe termen scurt. Taxiurile sunt disponibile din afara zonei “Sosiri”. Pasagerii ar trebui să cumpere un cupon de la ghișeele de taxi din zona “Sosiri”, și sunt sfătuiți să nu folosească taxiuri oferite de operatorii ilegali.

Știați că

Aeroportul Internațional Kuala Lumpur are capacitatea de a gestiona 70 de milioane de pasageri și 1.2 milioane de tone de marfă pe an, iar în 2013, acesta a deservit 47.498.157 de pasageri, înregistrând cea mai rapidă creștere din Asia, o creștere de 19,1% de la an la an.