Bilete de avion de la Aeroportul Internațional Denver (Denver International Airport)

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din Aeroportul Internațional Denver pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

  • Statele Unite, Denver
  • Cod IATA: DEN
  • Fus orar: America/Denver
  • Longitudine: -104.6731
  • Latitudine: 39.8617

Aeroporturi apropiate de Aeroportul Internațional Denver

image

Descriere aeroport

Denver International Airport, adesea menționat ca DIA, este un aeroport în Denver, Colorado, situat la 37 km nord-est de orașul Denver. Unul dintre cele mai mari aeroporturi din lume, atât în ceea ce privește numărul și zona de pasageri, Aeroportul Internațional Denver este un hub regional cheie în Statele Unite ale Americii. Acesta a fost construit în anul 1995, și este considerat cel mai mare aeroport internaţional din SUA şi al treilea ca mărime din lume. Aeroportul Internațional Denver are servicii non-stop spre destinații din America de Nord, America Latină, Europa și Asia. Companiile aeriene prezente aici sunt: Aeroméxico, Air Canada, AirTran Airways, Alaska Airlines, American Airlines, American Eagle, British Airways, Delta Air Lines, Delta Connection, Frontier Airlines, Great Lakes Airlines, Icelandair, JetBlue Airways, Lufthansa, Southwest Airlines, Spirit Airlines, United Airlines, United Express, US Airways, US Airways Express, Volaris.

Număr de terminale

Aeroportul dispune de un singur terminal. Sistemul automatizat feroviar din subteran al aeroportului leagă terminalul Jeppesen cu secțiunile A, B și C, în mai puțin de cinci minute.

Accesul din oraș

Transferul între aeroport și Denver se face cu taxiul, prețul unei călătorii de la terminal spre centrul oraşului Denver este de aproximativ 55$, sau cu autobuzul - liniile publice sau particulare de transport public leagă aeroportul de centrul oraşului Denver şi de oraşele din jur.

Știați că

Aeroportul Internațional Denver este cel mai mare aeroport din SUA, ca suprafaţă (140 km²). În 2011, a fost al 11-lea cel mai aglomerat aeroport din lume, cu 52.7 milioane de pasageri transportaţi.