Bilete de avion de la Aeroportul Internațional Dallas-Fort Worth (DFW International Airport)

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din Aeroportul Internațional Dallas-Fort Worth pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

  • Statele Unite, Dallas
  • Cod IATA: DFW
  • Fus orar: America/Chicago
  • Longitudine: -97.0381
  • Latitudine: 32.8969

Aeroporturi apropiate de Aeroportul Internațional Dallas-Fort Worth

image

Descriere aeroport

Dallas-Fort Worth este cel mai mare aeroport din Texas și unul dintre cele mai aglomerate din lume. Aeroportul Internațional Dallas-Fort Worth este situat la 24 km (15 mile) nord-vest de Dallas și 29 km (18 mile) nord-est de Fort Worth.

Număr de terminale

Cele 5 terminalele de la Aeroportul Internațional Dallas-Fort Worth sunt conectate prin cel mai mare tren pentru aeroport din lume: Skylink. Acesta transportă vizitatorii între terminale în aproximativ cinci minute. Transportul între terminalele din zona publică este de asemenea disponibil prin intermediul Terminal Link, un serviciu gratuit de transfer cu autobuzul.

Accesul din oraș

Trinity Railway Express oferă legături directe spre un număr de stații, atât spre Dallas, cât și spre Fort Worth, de luni până sâmbătă. Timpul de călătorie până în centrul orașului Dallas este de aproximativ 20 de minute, iar tariful este de 2.50 dolari americani. Serviciile de transport feroviar DART funcționează în apropiere de stația Linia de Centură. Autobuzele de transfer Go Yellow Checker servesc diverse destinații, inclusiv hoteluri majore în Dallas și Fort Worth, de la nivelul superior al fiecărui terminal. Tarifele încep de la US $ 15.

Știați că

În ianuarie 2014, Aeroportul DFW a oferit servicii spre un total de 205 de destinații, inclusiv 56 internaționale și 148 destinații interne. Aeroportul Internațional Dallas/Fort Worth are cinci terminale și o valoare totală de 165 de porți.