Bilete de avion de la Aeroportul Internaţional Charlotte Douglas (Charlotte Douglas International Airport)

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din Aeroportul Internaţional Charlotte Douglas pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

  • Statele Unite, Charlotte
  • Cod IATA: CLT
  • Fus orar: America/New_York
  • Longitudine: -80.9431
  • Latitudine: 35.2139

Aeroporturi apropiate de Aeroportul Internaţional Charlotte Douglas

image

Descriere aeroport

Aeroportul Internațional Charlotte Douglas este un aeroport internațional comun civil-militar de stat situat în Charlotte, Carolina de Nord. Înființat în 1935, ca Charlotte Municipal Airport, în 1954 aeroportul a fost redenumit Douglas Municipal Airport după fostul primar Charlotte Ben Elbert Douglas, Sr. Aeroportul a câștigat numele actual în 1982, și oferă servicii spre 175 destinații interne și internaționale începând cu anul 2008. Charlotte Douglas International este cel mai aglomerat aeroport din Statele Unite ale Americii, fără serviciul non-stop spre Asia.

CLT supraveghează mai mult de 700 de plecări și aterizări în fiecare zi, și este deservit de șapte operatori de transport intern și trei transportatori de pavilion străin. Ca cel mai mare hub al US Airways, iar al doilea cel mai mare aeroport de pe Coasta de Est, CLT conectează pasagerii la locații exotice din întreaga lume. Peste 32 de milioane de pasageri călătoresc anual prin Aeroportul Internațional Charlotte Douglas, conectându-se cu nenumărate destinații din SUA și destinații internaționale. Companiile aeriene care efectuează curse de pe aeroportul Charlotte Douglas sunt: Air Canada Express, American Airlines, Delta Air Lines, Delta Connection, Frontier Airlines, Insel Air, JetBlue Airways, Lufthansa, Southwest Airlines, United Airlines, United Express, US Airways, US Airways Express, Vacation Express.

Număr de terminale

Există doar un singur terminal principal, dimensiunea totală a acestuia se întinde pe aproximativ 1.8 milioane de metri pătrați.

Accesul din oraș

Transferul între aeroport și centrul orașului se realizează cu taxiul, diverse companii de taxiuri fiind disponibile la ieşirea de pe terminal, sau cu mijloace de transport în comun - Carolina Transportation (CATS) Airport Express oferă curse între aeroport și centrul oraşului, autobuzele pleacă din partea de est a terminalului principal.

Știați că

Aeroportul Internațional Charlotte/Douglas aspiră la unul dintre cele mai aglomerate noduri de zbor din Statele Unite ale Americii. În 2011, Aeroportul Internațional Charlotte/Douglass furniza servicii de zbor pentru aproape 40 de milioane de pasageri. Se situează pe locul 6 în Statele Unite în servicii de operare, locul 33 în materie de mărfuri, și 11 în volumul total de pasageri.