Bilete de avion de la Aeroportul Internațional Changi (Changi Airport Singapore)

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din Aeroportul Internațional Changi pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

  • Singapore, Singapore
  • Cod IATA: SIN
  • Fus orar: Asia/Singapore
  • Longitudine: 103.9894
  • Latitudine: 1.3592

Aeroporturi apropiate de Aeroportul Internațional Changi

image

Descriere aeroport

Un hub de aviație major pentru Asia de Sud-Est, Aeroportul Singapore Changi operează rute spre mai mult de 250 de orașe din întreaga lume, și este situat la 20 kilometri (13 mile) nord-est de orașul Singapore.

Număr de terminale

Aeroportul Changi are trei terminale pentru pasageri, cu o capacitate de manipulare anuală totală de 66 de milioane de pasageri. Serviciul Skytrain gratuit rulează frecvent între terminale. Travellators conectează terminalele la zonele de tranzit.

Accesul din oraș

Stația MRT se află sub terminalele 2 și 3. Este nevoie de aproximativ 35 de minute pentru a ajunge în centrul orașului cu trenul (cu o schimbare la Tanah Merah) și tarifele variază de la S$1.30 la S$2.30, în funcție de cazul în care aveți de gând să mergeți în Singapore. SBS Transit operează autobuzul 36, care circulă de mai multe ori pe oră între aeroport și centrul orașului. Serviciul pleacă de la subsolul aeroportului și este nevoie de aproximativ 60 de minute pentru a ajunge la centrul orașului Singapore (tarife: în jur 2 S$). Un serviciu de autocar regulat pleacă de la aeroportul spre Johor Bahru, peste drum pietruit din Malaezia (timpul de călătorie: 2 ore 15 minute, tarif: S $ 7). Autobuzele de transfer circulă între aeroport și hotelurile din centrul orașului (timp de călătorie: 40 minute; tarif: 9 S $). Taxiuri se află în afara sălii de sosiri și sunt disponibile 24 de ore pe zi. Călătoria spre oraș durează aproximativ 30 de minute și variază de la S $ 18 la S $ 38, în funcție de destinație.

Știați că

Aeroportul, operat de Grupul Aeroportuar Changi, este sediul a Singapore Airlines, Singapore Airlines Cargo, SilkAir, AirAsia, Scoot, Tigerair, Jetstar Asia Airways, și Valuair. Din mai 2013, Aeroportul Changi deservește mai mult de 100 de companii aeriene, care operează 6400 de zboruri săptămânale conectând Singapore cu peste 250 de orașe din 60 de țări și teritorii din întreaga lume.