Bilete de avion de la Aeroportul Internațional Budapesta Liszt Ferenc (Budapest Nemzetközi Repülőtér)

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din Aeroportul Internațional Budapesta Liszt Ferenc pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

  • Ungaria, Budapesta
  • Cod IATA: BUD
  • Fus orar: Europe/Budapest
  • Longitudine: 19.2556
  • Latitudine: 47.4369

Aeroporturi apropiate de Aeroportul Internațional Budapesta Liszt Ferenc

image

Descriere aeroport

Aeroportul Internaţional Budapest Ferenc Liszt este principalul aeroport internațional din Ungaria, situat la 16 km sud-est de centrul orașului Budapesta, capitala Ungariei. Acesta este, de asemenea, al doilea cel mai mare aeroport din Uniunea Europeană, și datează din anul 1950. Acesta oferă conexiuni aeriene spre Europa (în principal), dar și spre Asia, Orientul Mijlociu sau America de Nord și este deservit de 40 de companii aeriene, printre care: Aegean Airlines, Aer Lingus, Aeroflot, AirBaltic, Air Berlin , Air France, Air Malta, Air Serbia, Alitalia, Austrian Airlines, Belavia, British Airways, Brussels Airlines, Czech Airlines, EasyJet, EasyJet Switzerland, Egyptair, Finnair, Germanwings, Jet2.com, KLM, LOT Polish Airlines, Lufthansa, Norwegian Air Shuttle, Pegasus Airlines, Qatar Airways, Ryanair, Scandinavian Airlines, Swiss International Air Lines, TAP Portugal, Tarom, Transavia.com, Turkish Airlines, Ural Airlines, UTAir Aviation, Vueling, Wizz Air.

Număr de terminale

Aeroportul are trei terminale principale: 1, 2A și 2B, și unul mai mic pentru zboruri ale aviației generale. O noua baza a transportului aerian de mărfuri urmează să fie construită. Transferul între terminale 2A și 2B se poate face pe jos. Vechiul Terminal 1, cu toate acestea, se află mai departe (mai aproape de orașul de Budapesta), la care se ajunge cu autobuzul. Din centrul orașului, la Terminal 1 se poate ajunge cu trenul direct MÁV, iar Terminalul 2 este deservit de autobuzele BKV.

Accesul din oraș

Există un serviciu de microbuze spre orice adresă din Budapesta, operat de Airport Shuttle-Minibuz. Accesul se mai poate face cu taxiul, cu autobuzul 200 E, cu metroul, iar trenurile obişnuite operate de Căile Ferate Ungare merg între Terminalul 1 şi staţiile de tren din Budapesta (durata călătoriei este de 30 de minute).

Știați că

Aeroportul Intenaţional Budapest Ferenc Liszt deservește annual peste 8 milioane de pasageri, și aspiră să fie cel mai bun şi cel mai popular aeroport din Europa Centrală şi de Est.