Bilete de avion de la Aeroportul Internațional Beijing (北京首都国际机场)

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din Aeroportul Internațional Beijing pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

  • China, Beijing
  • Cod IATA: PEK
  • Fus orar: Asia/Shanghai
  • Longitudine: 116.5844
  • Latitudine: 40.08

Aeroporturi apropiate de Aeroportul Internațional Beijing

image

Descriere aeroport

Unul dintre cele mai aglomerate aeroporturi din lume în ceea ce privește numărul de pasageri, Aeroportul Internațional Capitala Beijing servește capitala chineză, Beijing, fiind situat la 25 kilometri situat (16 mile) nord-est de Beijing.Aeroportul Internațional Capitala Beijing este hub-ul principal pentru Air China, operatorul de transport de pavilion al Republicii Populare Chineze, care zboară spre aproximativ 120 de destinații (cu excepția încărcăturii) de la Beijing.

Număr de terminale

Acesta dispune de 3 terminale. Autobuze regulate circulă între acestea, existând și o pasarelă acoperită între terminalele 1 și 2.

Accesul din oraș

Metroul Airport Express circulă de la terminalele 2 și 3 direct spre centrul orașului (timp de călătorie: aproximativ 20 de minute, tariful de: ¥ 25). Autobuzele către districtul Shunyi pleacă de la terminalele exterioare 2 și 3, iar arifele încep de la ¥ 4. Autobuzul de transfer al aeroportului pleacă din afara zonelor de sosiri ale terminalelor și execută diverse rute în oraș, inclusiv opriri la unele hoteluri majore. Cel mai popular traseu este la Xidan în centrul Beijing, la scurtă distanță de la Orașul Interzis. Timpul de călătorie până în centrul Beijing este de aproximativ 45 minute, iar tariful este de ¥ 16. Taxiurile sunt disponibile spre centrul orașului, timpul de călătorie fiind între 45 și 60 de minute (în funcție de condițiile de trafic), și tarifele încep de la aproximativ ¥ 150. Pasagerii sunt sfătuiți să aibă adresa de destinație, fie scrise în limba chineză sau în mod clar marcate pe o hartă.

Știați că

Aeroportul Capitala Beijing a urcat rapid în clasamentul celor mai aglomerate aeroporturi din lume, în ultimul deceniu. El a devenit cel mai aglomerat aeroport din Asia, în ceea ce privește traficul de pasageri și mișcările totale de trafic până în 2009. Acesta a fost al doilea cel mai aglomerat aeroport în ceea ce privește traficul de pasageri între 2010-2013, iar din 2014 a fost cel mai aglomerat aeroport din lume în 2014.