Bilete de avion de la Aeroportul Internațional Atlanta Hartsfield-Jackson (Hartsfield-Jackson Atlanta International Airport)

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din Aeroportul Internațional Atlanta Hartsfield-Jackson pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

  • Statele Unite, Atlanta
  • Cod IATA: ATL
  • Fus orar: America/New_York
  • Longitudine: -84.4281
  • Latitudine: 33.6367

Aeroporturi apropiate de Aeroportul Internațional Atlanta Hartsfield-Jackson

image

Descriere aeroport

Aeroportul Internaţional Hartsfield–Jackson Atlanta, cunoscut ca Aeroportul Atlanta, se situează la 11 km sud de cartierul central al orașului Atlanta, Georgia, Statele Unite, și are o capacitate de peste 80 de milioane de pasageri, fiind este cel mai mare aeroport din lume. Acesta a fost cel mai aglomerat aeroport din lume din punct de vedere al traficului de pasageri din 1998, și al numărului de aterizări și decolări din 2005. Hartsfield-Jackson și-a menținut titlul ca cel mai aglomerat aeroport din lume în 2012, atât în ceea ce privește numărul de pasageri, cât și numărul zboruri efectuate, având o capacitate de 95 de milioane de pasageri (mai mult de 260.000 de pasageri pe zi) și 950.119 de zboruri. Multe dintre cele aproape un milion de zboruri sunt zboruri interne de pe teritoriul Statelor Unite, unde Atlanta servește ca un centru major pentru călătoria de-a lungul sud-estului Statelor Unite. Aeroportul are 207 de porți interne și internaționale.

Număr de terminale

Aeroportul dispune de 2 terminale, terminalul internațional Maynard Holbrook Jackson Jr. și terminalul intern.

Accesul din oraș

Accesul se poate face cu taxiul, prețul unei călătorii pornind de la $ 30, iar cu trenul – există Metropolitan Atlanta Rapid Transit Authority (MARTA), care pleacă direct de la aeroport spre centrul orașului Atlanta, o călătorie durând aproximativ 15 minute.

Știați că

Aeroportul Internaţional Hartsfield–Jackson Atlanta reprezintă cel mai mare aeroport din lume în ceea ce privește numărul de pasageri care-l tranzitează anual, iar compania aeriană Delta Airlines operează cel mai mare nod aerian din lume de aici.