Bilete de avion de la Aeroportul Internaţional Atatürk (Atatürk Havalimanı)

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din Aeroportul Internaţional Atatürk pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

  • Turcia, Istanbul
  • Cod IATA: IST
  • Fus orar: Europe/Istanbul
  • Longitudine: 28.8147
  • Latitudine: 40.9769

Aeroporturi apropiate de Aeroportul Internaţional Atatürk

image

Descriere aeroport

Aeroportul Internațional Istanbul Atatürk este cel mai mare dintre cele două aeroporturi importante care deservesc capitala Turciei, și este situat la 28 km (17 mile) vest de Istanbul. Lista diversă de companii aeriene internaționale majore care deservesc aeroportul principal din Istanbul sunt: Aeroflot, Alitalia, British Airways, Olympic Air, Lufthansa, Royal Air Maroc, și Scandinavian Airlines. Emirates și Suadia sunt unii dintre cei mai importanți transportatori din Orientul Mijlociu, care servesc cel mai mare oraș al Turciei. La acestea se adaugă Altasjet, Freebird Airlines, Pegasus Airlines și Sky Airlines.

Număr de terminale

Atatürk are patru terminale: Terminalul 1 - pentru zborurile interne, Terminalul 2 - pentru zborurile internaționale, Terminalul 3 - pentru zborurile de marfă, Terminalul Aviație Generală. O pasarelă cu scări rulante și transportoare conectează terminalele.

Accesul din oraș

Linia de metrou M1 leagă Aeroportul Internațional Atatürk de centrul orașului cu diverse destinații suburbane. Autobuzele sunt disponibile de la aeroport până în centrul orașului. Timpul de călătorie spre centrul orașului este de 40-50 de minute. Taxiurile comune sunt disponibile în afara terminalelor. Prețul de destinații din oraș interior este de aproximativ TL40, iar durata călătoriei este de aproximativ 30 de minute.

Știați că

La ceremonia de premiere Air Transport News din 2013, Aeroportul Ataturk din Istanbul a fost numit Aeroportul Anului. De asemenea, aeroportul a fost numit Cel mai bun aeroport din Europa la categoria 40-50 milioane de pasageri pe an, la premiile Skytrax World Airport.