Bilete de avion de la Aeroportul Internațional Antalya (Antalya Havalimanı)

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din Aeroportul Internațional Antalya pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

  • Turcia, Antalya
  • Cod IATA: AYT
  • Fus orar: Europe/Istanbul
  • Longitudine: 30.8006
  • Latitudine: 36.8986

Aeroporturi apropiate de Aeroportul Internațional Antalya

image

Descriere aeroport

Aeroportul Antalya este situat la 13 km de principalul oraş de pe coasta Mediteranei – Antalya, și a fost construit pentru a acomoda milioanele de pasageri care vin pe plajele turcești în timpul verii. Acesta deservește aproximativ 25 milioane de pasageri anual, cei mai mulți fiind turiști veniți pentru soare, mare, nisip și, în general, sărbătorile din Antalya. Este unul dintre cele mai mari aeroporturi din Turcia, şi este deservit de peste 90 de companii aeriene, printre care: Adria Airways, Aeroflot, Air Astana, Air Moldova, AirBaltic, Armavia, Austrian Airlines, EasyJet, Germanwings, Jetairfly, Lufthansa, Luxair, Monarch Airlines, Niki, Onur Air, Pegasus Airlines, S7 Airlines, Scandinavian Airlines, SmartWings, Tarom, Thomas Cook Airlines, Thomson Airways, Transaero Airlines, Transavia.com, Tuifly, Tuifly Nordic, Turkish Airlines, Ukraine International Airlines, UTAir Aviation, Wizz Air Ukraine, AtlasJet.

Număr de terminale

Aeroportul Antalya deține 2 terminale internaționale și un terminal domestic, 3 piste, și are o capacitate de 35 milioane de pasageri.

Accesul din oraș

Aeroportul este conectat cu centrul orașului Antalya prin drumul D400 road, iar călătoria cu mașina durează aproximativ 20 de minute. Taxiurile se găsesc în faţa clădirii terminalului principal, iar Autobuzul de Transfer Aeroportul Havas oferă servicii spre mai multe hoteluri principale ale orașului, precum și spre centrul orașului.

Știați că

În iulie 2011, aeroportul a fost ales de către Consiliul Internațional al Aeroporturilor "Cel mai bun aeroport din Europa" (la categoria 10-25 milioane de pasageri).