Bilete de avion de la Aeroportul Francisco Sá Carneiro (Aeroporto Francisco Sá Carneiro)

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din Aeroportul Francisco Sá Carneiro pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

  • Portugalia, Porto
  • Cod IATA: OPO
  • Fus orar: Europe/Lisbon
  • Longitudine: -8.6781
  • Latitudine: 41.2356

Aeroporturi apropiate de Aeroportul Francisco Sá Carneiro

image

Descriere aeroport

Al doilea cel mai aglomerat aeroport din Portugalia, Aeroportul Porto Francisco Sá Carneiro este situat la 11 kilometri (6.5 mile) nord-vest de centrul orașului Porto.

Număr de terminale

Aeroportul dispune de un singur terminal.

Accesul din oraș

Linia de metrou Violet servește Aeroportul Porto Francisco Sá Carneiro, care operează servicii regulate. Stația este situată chiar în afara terminalului. Călătoria până în centrul orașului durează aproximativ 30 de minute și un singur tarif este de € 1.85. Există conexiuni regulate de autobuz spre centrul orașului (autobuzele 601, 602, 604 și 3M servesc la aeroport). Un singur tarif este de € 1.85. O conexiune pe distanțe lungi cu autobuzul conectează aeroportul cu Vigo și Santiago de Compostela, în nord-vestul Spaniei. Durata călătoriei este de aproximativ 45 de minute, iar tariful este de € 12. Servicii de transfer spre centrul Porto sunt efectuate de către Goin Porto și Airport Shuttle, în timp ce Get Bus execută servicii spre Guimarães și Braga. Taxiurile sunt disponibile 24 de ore pe zi, de la “Sosiri”. O suprataxă de 20% se plătește la sfârșit de săptămână, în zilele de sărbătoare și între 2100 și 0600. Tarifele încep de la € 20-30 spre centrul orașului.

Știați că

Aeroportul este în prezent al doilea cel mai aglomerat din țară în ceea ce privește operațiunile aeronavelor și al doilea cel mai aglomerat ca trafic de pasageri, după Aeroportul Portela din Lisabona și înainte de Aeroportul Faro. Aeroportul este o bază pentru Ryanair și TAP Portugal.