Bilete de avion de la Aeroportul din Geneva (Genève Aéroport)

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din Aeroportul din Geneva pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

  • Elveţia, Geneva
  • Cod IATA: GVA
  • Fus orar: Europe/Paris
  • Longitudine: 6.1089
  • Latitudine: 46.2381

Aeroporturi apropiate de Aeroportul din Geneva

image

Descriere aeroport

Situat la granița Elvețiano-Franceză, Aeroportul Internațional Geneva este un hub regional important ce deservește orașul Geneva și alte destinații din Alpi, și este situat la 4 km (2.5 mile) nord-vest de centrul Genevei, din Elveția. Aeroportul Internațional Geneva, cunoscut anterior ca Aeroportul Cointrin, și oficial ca Genève Aéroport, a servit 13.899.422 pasageri și 192.944 mișcări de aeronave în 2012. Acesta este un hub pentru EasyJet Elveția și Darwin Airline, precum și un oraș de focalizare pentru Swiss International Air Lines, inclusiv Swiss Europene Air Lines.

Număr de terminale

Există doar un terminal de pasageri, dar aeroportul are un sector pe teritoriul francez si unul pe cel elvetian, T1 și T2.

Accesul din oraș

Pasagerii care sosesc la Aeroportul Geneva au dreptul la folosirea gratuită a transportului public în cantonul Geneva pentru până la 80 de minute. Alternativ, Swiss Pass oferă călătorii nelimitate în rețeaua Sistemului de Călătorie Elvețian, fie pentru 4, 8, 15 sau 22 de zile consecutive sau o lună întreagă. Există o stație de cale ferată vizavi de intrarea la Aeroportul Geneva și trenuri regulate care pleacă de acolo în centrul orașului (durata călătoriei: 6 minute). Există, de asemenea trenuri directe către destinații din Elveția și alte țări europene. Autobuzele 5, 10, 23, 28 și Y servesc cartierele din oraș și în jurul acestuia. Servicii de transfer gratuit pleacă regulat spre următoarele hoteluri din Geneva: Crown Plaza Geneva, Holiday Inn Express, Ibis, Povenpick Geneve, Nash Airport Hotel, NH Geneva Airport Hotel și Starling Geneva Hotel și Conference Centre. Tariful pentru o călătorie cu taxiul până în centrul orașului este, de obicei, CHF30.