Bilete de avion de la Chengdu Shuangliu International (成都双流国际机场)

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din Chengdu Shuangliu International pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

  • China, Chengdu
  • Cod IATA: CTU
  • Fus orar: Asia/Shanghai
  • Longitudine: 103.9472
  • Latitudine: 30.5786

Aeroporturi apropiate de Chengdu Shuangliu International

image

Descriere aeroport

Aeroportul Internațional Shuangliu Chengdu este aeroportul internațional major care deservește Chengdu, Republica Populară Chineză. Situat la aproximativ 16 km sud-vest de centrul orașului Chengdu, aeroportul Shuangliu este cel mai aglomerat aeroport în partea de vest și centrală a Chinei și servește ca o poarta de acces importantă pentru China de Vest. Acesta este unul dintre cele trei centre majore pentru Air China, împreună cu Beijing și Shanghai, precum și hub pentru Sichuan Airlines și Chengdu Airlines. Aeroportul a obținut statutul internațional în 1993, și oferă în prezent servicii spre 92 de destinații interne și 49 destinații internaționale. Liniile aeriene care efectuează zboruri de aici sunt: AirAsia X, Air China, Air Macau, All Nippon Airways, Asiana Airlines, Beijing Capital Airlines, British Airways, Chengdu Airlines, China Airlines, China Eastern Airlines, China Southern Airlines, China United Airlines, Dragonair, Eastar Jet, Etihad Airways, EVA Air, Far Eastern Air Transport, Hebei Airlines, Hainan Airlines, Hong Kong Airlines, Juneyao Airlines, KLM, Korean Air, Kunming Airlines, Lucky Air, Okay Airways, Qatar Airways, Qingdao Airlines, Shandong Airlines, Shanghai Airlines, Shenzhen Airlines, Sichuan Airlines, SilkAir, Spring Airlines, Thai Airways International, Thomsonfly, Tibet Airlines, United Airlines, Vietnam Airlines, Xiamen Airlines, Zhejiang Loong Airlines.

Număr de terminale

Shuangliu Chengdu are două terminale de pasageri, cu o capacitate de manipulare de pasageri combinată de 50 de milioane pe an. Aeroportul are trei terminale de marfă, cu o capacitate totală de 1.5 milioane de tone.

Accesul din oraș

Oamenii care locuiesc în zonele centrale pot accesa aeroportul pe autostradă. Serviciile de autobuz și de taxi sunt disponibile de la aeroport spre marile orașe din provincia Sichuan. Servicii de transport cu autobuzul la aeroport sunt disponibile în număr de rute, cum ar fi Gara de Nord, Gara de Est și stația de autobus Jinsha. Un serviciu de transfer este oferit între cele două terminale de pasageri, în timp ce serviciile de transport cu autocarul sunt de asemenea disponibile către mai multe destinații.

Știați că

Cu cel mai mare trafic de pasageri și cel mai mare terminal de marfă din centrul și vestul Chinei, Shuangliu este cel mai mare hub al aviației în regiune. În 2011, Aeroportul Shuangliu a deservit 29.073.719 pasageri, fiind al 5-lea cel mai aglomerat în China continental, și cel mai aglomerat aeroport din vestul Chinei.