Bilete de avion de la Aeroportul Barcelona-El Prat (Aeropuerto de Barcelona-El Prat)

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din Aeroportul Barcelona-El Prat pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

  • Spania, Barcelona
  • Cod IATA: BCN
  • Fus orar: Europe/Madrid
  • Longitudine: 2.0783
  • Latitudine: 41.2969

Aeroporturi apropiate de Aeroportul Barcelona-El Prat

image

Descriere aeroport

Aeroportul Barcelona, cunoscut oficial sub numele de Barcelona-El Prat Airport, cel mai important din regiunea Catalania și al doilea ca mărime din Spania, după Aeroportul Barajas din Madrid, este situat în El Prat de Llobregat, la 12 km sud-vest de Barcelona. În principal, pe aeroportul Barcelona sunt efectuate zboruri interne, însă există zboruri şi spre alte destinaţii din Europa, Africa de Nord, Asia de Sud, America de Nord şi America Latină, în timpul verii fiind foarte aglomerat. Acesta este tranzitat anual de peste 30 de milioane de pasageri.

Printre companiile aeriene prezente aici se numără: Adria Airways, Aegean Airlines, Aer Lingus, Aeroflot, Aerolíneas Argentinas, Air Algerie, Air Arabia Maroc, Air Baltic, Air Berlin, Air Canada, Air Europa, Air France, Air Nostrum, Air One, Air Transat, Alitalia, American Airlines, Austrian Airlines, Avianca, Blue Air, Bri, SAS Scandinavian Airlines,Singapore Airlines, Swiss International Ai, Wizz Air.

Număr de terminale

Aeroportul dispune de două terminale (legătura între acestea făcându-se printr-un culoar elegant), și se află printre primele 30 cele mai aglomerate aeroporturi din lume.

Accesul din oraș

Accesul se poate face cu ajutorul mijloacelor de transport în comun: cu autobuzul Aerobus către Piața Catalunya, care pleacă la fiecare 15 minute, cu trenul RENFE, linia ferată suburbană 10 leagă aeroportul de centrul oraşului Estació de Franςa, se poate închiria o mașină, sau se poate merge cu taxiul, călătoria durează între 25-30 minute, iar prețul unei curse este de aproximativ 30 euro.