Bilete de avion de la Aeroport Catania Fontanarossa (Aeroporto di Catania-Fontanarossa)

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din Aeroport Catania Fontanarossa pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

  • Italia, Catania
  • Cod IATA: CTA
  • Fus orar: Europe/Rome
  • Longitudine: 15.0639
  • Latitudine: 37.4667

Aeroporturi apropiate de Aeroport Catania Fontanarossa

image

Descriere aeroport

Aeroportul Catania-Fontanarossa, de asemenea, numit și Vincenzo Bellini Airport, este un aeroport internațional situat la 4.3 km sud-vest de Catania, al doilea cel mai mare oras de pe insula italiană Sicilia. Aeroportul este numit după marele compozitor de operă Vincenzo Bellini, care s-a născut în Catania.

Situat convenabil la doar 5 km sud de centrul orașului, Aeroportul Internațional Cantania Fontanarossa (CTA) este principala cale de acces la coasta de est a Siciliei. Marile companii aeriene, cum ar fi Alitalia, Lufthansa și Air Berlin oferă servicii aici și conectează numeroase destinații europene, cum ar fi Roma, Munchen și Berlin, în timp ce companiile aeriene low-cost, ca Air One, EasyJet și Ryanair, oferă zboruri extinse la mai multe destinații de petrecere a timpului liber.

Număr de terminale

Singurul terminal are facilitatea de a se ocupa de peste 5.5 milioane de pasageri interni și internaționali în fiecare an.

Accesul din oraș

Catania-Fontanarossa este situat în estul SRail: trenurile Trenitalia pleacă de la gara centrală din Catania, de la aproximativ 4 km de aeroport, la toate destinațiile din Sicilia și Italia continentală. Autobuze regulate conectează Aeroportul Catania Fontanarossa cu gara Catania Central.

Știați că

Aeroportul Catania este cel mai aglomerat aeroport din Sicilia și al 6-lea cel mai aglomerat din Italia, cu 6.400.127 de pasageri în 2013.