Bilete de avion de la Aeroportul Adnan Menderes (Adnan Menderes Havalimanı)

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din Aeroportul Adnan Menderes pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

  • Turcia, Izmir
  • Cod IATA: ADB
  • Fus orar: Europe/Istanbul
  • Longitudine: 27.1569
  • Latitudine: 38.2925

Aeroporturi apropiate de Aeroportul Adnan Menderes

image

Descriere aeroport

Aeroportul Internațional Adnan Menderes este situat la 18 km sud de centrul oraşului Izmir, și a fost denumit astfel după un fost prim-ministru faimos al Turciei. Aeroportul deservește anual milioane de turiști sosiți din toate colțurile lumii, atât cu zboruri directe, cât și cu conexiune în Istanbul, fie pe aeroportul principal Ataturk, fie pe cel de-al doilea aeroport al orașului, Sabiha Gokcen. În anul 2009, acesta a fost tranzitat de 6 milioane de pasageri, reprezentând unul dintre cele mai mari aeroporturi din Turcia. 43 de companii aeriene oferă zboruri naţionale şi internaţionale de pe acest aeroport, printre care: Airlines, Aegean Airlines, Aer Lingus, Arkefly, AtlasJet, Airlines, Corendon Airlines, EasyJet, Freebird Airlines, Germanwings, I-Fly Charter, Jet Time Charter, Lufthansa, Luxair, Mahan Air, Onur Air, Pegasus Airlines, SunExpress, Taban Air, Thomas Cook Airlines, Thomas Cook Airlines Belgium, Thomson Airways, Transaero Airlines, Transavia France, Transavia.com, Tuifly Nordic, Turkish Airlines, Ural Airlines, Windrose Airlines.

Număr de terminale

Noul terminal internațional a fost deschis în septembrie 2006, iar noul terminal intern este deschis în martie 2014. Există o pasarelă pietonală între terminalul international și terminalul intern. Din acest pasaj, o porțiune de 400 m este formată din trotuare rulante.

Accesul din oraș

Accesul din oraș se face cu ajutorul mijloacelor de transport în comun astfel: autobuzele pleacă din staţia Basmane, la intervale de 20, 35 sau 60 de minute; metroul circulă între orele 6:00 a.m. şi 0:00, iar trenurile la o frecvenţă medie de 10 minute (5 minute la orele de vârf).