Zbor.md

Bilete de avion Israir Airlines

Rezervă acum! Prețurile se pot modifica! Suport Clienți 24/7

Zboruri Israir Airlines disponibile din Moldova

Destinații de la cel mai mic preț posibil!

Israir Airlines
De la Chișinău
Zboară din Chișinău

Top oferte de sezon

Vezi destinații populare acum

Israir Airlines

Despre Companie

Israir Airlines este o companie aeriană din Israel, cunoscută pentru serviciile sale de calitate și ofertele de zboruri către diverse destinații. Cu sediul în Tel Aviv, Israir Airlines a fost fondată în anul 1989 și a devenit unul dintre cei mai importanți operatori de zboruri din țară.

Flota modernă a companiei, care include aeronave Airbus și ATR, asigură o călătorie confortabilă și sigură pentru pasageri. Israir Airlines este apreciată pentru serviciile sale atente și profesioniste, oferind o gamă variată de opțiuni și facilități pentru călătorii.

Sevicii

Cu destinații populare în Europa, Orientul Mijlociu și Asia, Israir Airlines conectează Israelul cu lumea, facilitând călătoriile pentru turiștii în căutare de aventură, cultură și experiențe unice.

În plus față de zborurile regulate de pasageri, Israir Airlines oferă și servicii de charter pentru grupuri, evenimente și agenții de turism, contribuind la dezvoltarea industriei turistice din Israel și din întreaga regiune.

Cu o reputație solidă și o viziune orientată spre satisfacția clienților, Israir Airlines rămâne o alegere populară pentru călătorii atât de afaceri, cât și de vacanță, în și din Israel.